Τι Μουσικά είδη μου αρέσουν να πάιζω / Ποιό είναι το styl μου

Καταρχήν για να συστηθώ ξεκίνησα επαγγελματικά να αναλαμβάνω δεξιώσεις γάμων από την άνοιξη του 2008. Τα πρώτα χρόνια της πορείας μου, είχα συνεργασία με κτήματα και χώρους δεξιώσεων, οπότε δεν έκανα κάτι για να αναζητώ πελάτες, οι πελάτες ερχόντουσαν μέσα από τη συνεργασία με τους χώρους.

Το styl που πρωτοξέκινησα, ΄πάντα προσαρμοζόταν στις επιθυμίες των πελατών, και ειδικά στην αρχή πάντα εμπλούτιζα τη δισκοθήκη μου με τραγούδια που μάθαινα από τις παραγγελίες και τις ζητήσεις των υποψήφιων καλεσμένων. Αυτό κυριως στο κομμάτι του παραδοσιακού και styl πανηγύρι μουσικής. Το 2011 αποφάσισα να ανοίξω τα φτερά μου, κάνοντας ένα μεγάλο επαγγελματικό βήμα, επενδύοντας μεγάλο κεφάλαιο σε ηχητικό εξοπλισμό και φωτιστικό, και ανοίγοντας ένα showroom στη χαλκίδα για υποδοχή των πελατών στο γραφείο και παρουσίαση των υπηρεσιών.

Η αλήθεια είναι ό,τι πάντα μου αρέσει ο Γάμος να έχει λίγο παραδοσιακό κομμάτι. Μερικά νησιώτικα για να χορέψουν το ζευγάρι και οι καλεσμένοι συγγενείς μεγαλύτερης ηλικίας, και μετά προτιμώ να μετατραπεί σε wedding party. Επιλογές από disco 80’s, ελληνικά Pop 80’s, ελληνικά Pop καινούργια με μοντέρνους ρυθμούς, r’n’b, Rock, rock ‘n ‘ roll, Dance latin, Club hits, ελληνικό Rock, Merengue, είναι από τα αγαπημένα μου είδη που μου αρέσει να μιξάρω στα decks. Πριν ανοίξει η σεζόν σε κάθε νέα χρονιά, Επενδύω σε αγορά μουσικής από μουσικές πλατφόρμες όπως το music bazaar ή το itunes και αγοράζω σε καλές ποιότητες τραγούδια που μου αρέσουν και εμπλουτίζω την υπάρχουσα δισκοθήκη.

Μου αρέσουν οι ψαγμένες εκτελέσεις, τα ωραία remix, και τα διαμαντάκια που πρέπεις να ανακαλύψεις μόνος σου ακούγωντας άπειρες νέες συλλογές, νέα alnum καλλιτεχνών ή ατελειώτες ώρες μουσικής ραδιοφώνου στο αμάξι ή εννείοται στα κλεφτά στο γραφείο. Η δουλειά του wedding Dj είναι μία δουλειά που απαιτεί να εξελίσσεσαι και να ακολουθείς τις νέες τάσεις της μουσικής σε συνδυασμό με τα γούστα του ζευγαριού και την κοινωνική κάστα των καλεσμένων στην εκδήλωση.

Για όποιον νομίζει ακόμα στις μέρες μας, ό,τι ένας Dj απλά αλλάζει cd στα player, ή απλά πατά play στην κονσόλα βάζοντας τραγούδια από τη λίστα του υπολογιστή, τον προκαλώ αλλά και τον προσκαλλώ να περάσει μαζί μου αυτή τη διαδικασία, από το κλείσιμο της δουλειάς, τα ραντεβού με τα ζευγάρια, την ετοιμασία της μουσικής, το ψάξιμο των τραγουδιών, το αγόρασμα μουσικής, το κουβάλημα από την αποθήκη, τη διαδρομή και το ταξίδι να φτάσεις εγκαίρως στον επαγγελματικό προορισμό από νωρίς, μέχρι την επόμενη μέρα που θα έχει ήδη ξημερώσει, ο ήλιος θα έχει ανατάλλει και οι πρώτες ακτίδες του θα αρχίσουν να καίνε το κουρασμένο από το ξενύχτι πρόσωπο σου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s