Πώς Ονειρεύεστε να είναι ο δικός σας Μοναδικός Γάμος;

Η πολυπόθητη μεγάλη στιγμή πλησιάζει και οι ετοιμασίες αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Από το κλείσιμο της εκκλησίας, την εύρεση του χώρου της δεξίωσης, του λαμπερού νυφικού μέχρι, και του κατάλληλου dj wedding entertaiment που θα ντύσει μουσικά εκείνη τη μέρα τη βραδιά σας.
Για κάθε κομμάτι – τομέα της μοναδικής σας αυτής ημέρας του γάμου σας, είναι αναγκαίο να επιλέξετε τους κατάλληλους συνεργάτες και τους πιο δημιουργικούς που θα σας βοηθήσουν και θα υλοποιήσουν εύκολα και όμορφα τις ιδέες σας για εκέινη τη βραδιά. Σκεφτείτε τη σπουδαιότητα του κάθε συνεργάτη – επαγγελματία και απευθυνθείτε στους κατάλληλους. Αυτούς που ταιριάζουν στο προφίλ σας και στην ψυχοσύνθεση σας, στον κόσμο των ιδεών σας και αφήστε το χρηματικό κομμάτι να κλείσει τελευταίο. Μην έχετε ως κρητήριο για κάθε συνεργάτη μόνο οικονομικά κρητήρια.
Για τον Wedding Dj Entertaiment σκεφτείτε τα εξής:

-Να έχει ενα ευρύ φάσμα μουσικών γνώσεων: από ένα κλασικό σύντομο παραδοσιακό γλέντι, έως και full δυνατότητες για ένα δυνατό party με φρέσκα μοντέρνα hits, rock κλασικές επιτυχίες του 1980 και του 1990, pop all time classic, από αυτά που μεγαλώσαμε και μας έκαναν να χορεύουμε στν εφηβική ηλικία, latin, cha cha, Merengue για χορευτικά παιχνίδια μεταξύ των καλεσμένων των δύο φύλων, έως και μοντέρνα συρτοτσιφτετέλια που σηκώνουν το κέφι και ακούγονται κάθε μέρα στο ραδιόφωνο, αν προτιμάτε.

-Δώστε μια γραμμή κίνησης στο Dj. Που θα κινηθεί. Πείτε του τα αγαπημένα σας songs. Εκδηλώστε του τα τραγούδια που λατρεύετε. Αυτά που σας ξεσηκώνουν. Η μέρα εκείνη ανήκει σε εσάς, θα είναι όλη δική σας, και θεωρώ αναγκαίο να διασκεδάσετε με όλη σας την ψυχή, αν όχι να ξεσαλώσετε.

-Ρωτήστε για την ηχητική κάλυψη και τον Ηχητικό εξοπλισμό. Τα εργαλεία του dj κάνουν τη διαφορά (όπως και τα εργαλεία του μάστορα). Θα το διαπιστώσετε από την ένταση, την καθαρότητα του ήχου, και το design των μηχανημάτων. Πολύ σημαντική είναι και η αξιοπιστία των μηχανημάτων, όσον αφορά το brand τους – κατά πόσο μπορούν να σας κρεμάσουν.

-Θυμηθείτε ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ζητήστε και επιβάλλετε να υπάρχει εφεδρικός -back up εξοπλισμός. Αν κάτι πάει στραβά, τίποτα να μην τιναχτεί στον αέρα. Τέτοια συμβάντα έχουν συμβεί πολλάκις κατά το παρελθόν, οπότε παραδειγματιστείτε από τα λάθη των άλλων και μην πέσετε στα ίδια λάθη.

-Προτείνω να επενδύσετε στο Φωτισμό του χώρου της εκδήλωσης. Φανταστείτε ένα χώρο κενό με μερικά λευκά χρώματα του χώρου, και μια πίστα με led par, ρομποτικές κεφαλές, scanners, lighting effects που θα ζψντανέψουν τον χώρο. Θα σας αλλάξουν τη διάθεση. Το Mood. Θα σας ζωντανέψουν εσάς τους ίδιους και θα σας ενθουσιάσουν. Θα σας δώσουν το κίνητρο να ανεβείτε στην πίστα και να χορέψετε, Αυτός είναι ο wedding Φωτισμός. Συζητήστε προτάσεις σύμφωνα με το budget σας και ζητήστε από το wedding dj να σας δείξει lighting παρουσιάσεις.

-Kάντε όσα ραντεβού χρειάζεστε για να κλείσετε κάθε εκρεμμότητα και λεπτομέρεια που αφορά τη μουσική της εκδήλωσης σας.

Αν μπορώ να σας βοηθήσω ακόμα περισσότερο, αφήστε ένα μηνυμα στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 697 48 34 715. Θα χαρώ να σας συναντήσω από κοντά και να μιλήσουμε μαζί.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s