Δώστε στο party σας Funny Διάθεση

Δώστε στο Party σας Funny διάθεση

Τα πιο σημαντικά αντικείμενα για ανεβασμένη διάθεση στο party αποτελούν πολλά καθημερινά μας χρηστικά αντικείμενα όπως Μοντέρνα κουστούμια, Παπιόν, καπέλα, ψάθινα καπέλα, φωτιζόμενα σχοινιά, hula hoops, μάσκες, αλυσίδες κτλ. Με αυτά και άλλα έξυπνα διασκεδαστικά αντικέμενα ο Dj και οι καλεσμένοι μπορούν να δώσουν περισσότερη ενέργεια στο party. Μπορεί αυτά τα μικροπράγματα να κοστίζουν, και να ανεβάζουν το budget του party, αλλά ανεβάζουν τη διάθεση, και αυτό θέλουμε να έχει το party: Ανεβασμένη Διάθεση! Χαρούμενα πρόσωπα, διασκεδαστικές στιγμές και παιχνίδια. Ζητήστε προσφορά για μια τέτοια εκδοχή ενός άκρως διασκεδαστικού party με τα προανεφερόμενα πρόσθετα. Μα μην ξεχάσουμε να παραλείψουμε οτι ένα party για να είναι high energy θέλει και επαγγελματίες Χορευτές. Μην ξεχάσετε λοιπόν να προσκαλέσετε και δύο τουλάχιστον sexy dancers που εκτός από χορό πάνω στα τραπέζια, θα βοηθήσουν να μοιράσουν όλα τα προαναφερόμενα έξτρα αξεσουάρ του party και να γίνουν «ένα» με τον κόσμο. Μην ξεχάσετε τέλος να αναφέρετε ποια από τα party αξεσουάρ για το βράδυ εκείνο επιστρέφονται και ποιά είναι Μιας χρήσης μόνο, όπου οι καλεσμένοι μπορούν να τα πάρουν μαζί τους. Δώσε μας μια κλήση  ή στειλλε μας ενα email για να σε ενημερώσουμε περισσότερο με αυτό το concept. Αν δεν εισαι τόσο της επικοινωνίας, κερνάμε καφέ από κοντά. Τι λές;

Mummy wrap

Ένα ζευγάρι συμμετεχόντων έχε ένα ρόλο τουαλέτας.Ο ένας από τους δύο ονομάζεται Mummy – μούμια. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι για τον άλλο συμπαίκτη να τυλίξει τον συμπαίκτη του – Μούμια- όσο πιο γρήγορα μπορεί χωρίς να κοπεί το ρολό χαρτί τουαλέτας (χαρτί υγείας). Αν το χαρτί κοπέι, η Ομάδα αποχωρεί από το παιχνίδι. Η πρώτη ομάδα που θα χρησιμοποιήσει και θα ξετυλίξει όλο το ρολό τουαλέτας τυλίγοντας τον παίκτη, είναι η Νηκίτρια Ομάδα. Αν καμμιά ομάδα δεν καταφέρει να ξετυλίξει το ρολό τουαλέτας, Νικήτρια είναι αυτή που έχει μείνει τελευταία.

Kυνήγι Θησαυρού

Αποκάλυψε και βρές αντικείμενα ή παιχνίδια που είναι κρυμμένα σε μία ξεχωριστή περιοχή στο χώρο του party του event, σε δύσκολο αλλά όχι αδύνατη τοποθεσία να βρεθεί. Όσο πλησιάζεις το χώρο που είναι κρυμμένο το αντικείμενο ή ένταση της μουσικής ανεβαίνει. Όσο απομακρύνεσαι ή είσαι χαμηλά η μουσική παίζει χαμηλά. Έτσι βοηθάς τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν την κρυψώνα σου!

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s